rain_bird_spray_mpr_fuvoka_sst15 Rain Bird Spray MPR fúvóka MPR-15SST

Rain Bird Spray MPR fúvóka MPR-15SST

Array
Eladási ár: 970 Ft
Nettó ár: 764 Ft

Termékinfó

A Rain Bird MPR FÚVÓKÁK szórófej fúvókák illesztett csapadékeloszlás a rugalmas tervezéshez.
Gyártó:

PDFNyomtatásE-mail

Termék leírása

- sávszóró: hosszú oldal közepéről

- fix szóráskép: 1,2×9,2 m

- nyomástartomány: 1,0-2,1 bar

- színkód: fekete

 

 

Rain Bird MPR fúvókák a fix szórásképű fúvókák közé tartoznak sávszóró fúvókák. A szórástávolság és a vízkibocsájtás szabályozására a fúvókákon állítócsavar található, valamint a fúvóka alatt egy szűrő kapott helyet. Az MPR fúvókák legfőbb tulajdonsága az illesztett vízeloszlás, mely megkönnyíti és rugalmassá teszi a fúvókák elhelyezésének tervezését.

Rain Bird fúvóka MPR típusai különböző színkóddal lettek ellátva, melyek által megkülönböztethetjük őket öntözési szögtartomány és sugár alapján. Így könnyűszerrel végezhetjük el az egyes fúvókák, termékek kiválasztását, mikor lecserélünk egy típust. 
 
A Rain Bird amerikai öntözéstechnikai nagyvállalat már sok évtizede jelen van a piacon és abszolút az öntözésipar nagyágyúi, éllovasai közé sorolható globális szinten. Több mint 140 országban vannak jelen termékeikkel és az általuk gyártott és fejlesztett elemeket mindenhol nagyon keresik a professzionális és kezdő kertépítők egyaránt. Prémium kategóriás öntözéstechnikai megoldásaikkal már kivívták a vásárlók bizalmát világszerte, innovatív technológiai fejlesztésükkel pedig az egyik legelőremutatóbb vállalatnak mondható a szektorban. Fennállása óta több száz szabadalmat nyújtott be és ezen újítások által nem csak követői a piaci s technológiai trendeknek, hanem inkább diktálják az iramot.
 
Nem csupán az otthoni felhasználású öntözőrendszerek világában van otthon a Rain Bird Corporation, hanem ugyanígy élen jár a mezőgazdasági területek, kereskedelmi komplexumok, stadionok, golfpályák öntözésében is. Mindemellett pedig a gazdaságos és hatékony öntözés éllovasa, a víztakarékos szemléletmód cégpolitikának és vállalt küldetésnek számít a cégnél. 
 
Rain Bird fúvókák MPR típusai rendkívül víztakarékosak. Az öntözéstechnikában az egyik legnagyobb húzóág a szórófejek és fúvókák fejlesztési vonala, ugyanis itt próbálják létrehozni az egyre víztakarékosabb, egyre hatékonyabban öntöző és egyre gazdaságosabb alkatrészeket évről évre. A “víz intelligens használata” jelmondattal, melyet a cég weboldalán is megtalálunk a Rain Bird vállalat élen jár ezeknek a takarékos megoldásoknak a kieszközölésében. 

 
Fix szög

A fix öntözési szög egyenletesebb öntözést, határozott széleket ad.

 

Különböző színű fúvókák
A helyszínen is könnyen lehet azonosítani a típust, így az öntözési sugarat.

Szűrő: tartozék 
A fúvókával szállított szűrő alkalmazásával minimalizálható az eltömődés veszélye.

 

TÍPUSOK

Rain Bird MPR-15SST

 

MŰSZAKI ADATOK

- nyomástartomány: 1,0-2,1 bar

- fix szóráskép: 1,2×9,2 m

- Rain Bird UNI-Spray és 1800 szórófejházakhoz

Vélemények

Még senki nem nyilvánított véleményt erről a termékről.

SimplePay - Online bankkártyás fizetés

© 2024 Aquamaniac. Minden Jog Fenntartva.
ÁSZF
Árukereső.hu Szivattyú az Árukeresőn