rain bird esp rzx2 wifi vezerlo rain_bird_esp_rzx2_wifi_vezerlo.jpg

Rain Bird RZXe8 kültéri WIFI képes vezérlő, 8 zónás

Array
Eladási ár: 94.962 Ft
Nettó ár: 74.773 Ft
Garancia :
1 év

Termékinfó

A Rain Bird ESP-RZX WIFI képes vezérlők könnyen programozható és működtethető vezérlők táborába tartoznak. A zóna alapú programozás lehetővé teszi a mágnesszelepek egymástól független programozását.
Gyártó:

PDFNyomtatásE-mail

Leírás

RAIN BIRD RZX8 kültéri 8 zónás vezérlő

Könnyedén programozható, kifejezetten kiskerti használatra kialakított vezérlő automatika, mely minden fontos funkciót tud, amelyre a felhasználóknak szüksége lehet. Könnyen olvasható, egyszerű ikonokat alkalmazó LCD kijelzővel rendelkezik.

Műszaki adatok:

 • Vezérelhető körök száma: max. 8
 • Indítási időpontok: 6 (körönként)
 • Öntözési időtartam / kör: 0-199 perc (1 perces lépésekben állítható)
 • Öntözési napok: a hét napjai, páros/páratlan napok, ciklikus (1-14 nap)
 • Kézi vezérlés lehetősége: igen (egy vagy összes körre vonatkozóan)
 • Contractor Rapid Programming™: gyorsprogramozási funkció, az első körhöz beállított futási idő és öntözési napok átmásolhatóak az első programozáskor
 • Idő kijelzése: 12 vagy 24 órás formátum
 • Évszakhoz igazítás -90% és 100% között (10%-os lépésekben)
 • Esőérzékelő beköthető: igen
 • Programok mentése: igen
 • LCD kijelző
 • Mesterszelep / szivattyúindítás beköthető
 • Transzformátor bemenet: 230V ~50Hz
 • Körök kimenete: 24V ~ 650 mA körönként
 • Elem: 2 x AAA elem az idő és a programok elmentésére áramkimaradás esetén (tartozék)

 

Ez a termék egy különösen megbízható, kültérre felszerelhető automata öntöző egység, mely az év minden szakában megbízható teljesítményt nyújt. Bírja a kültéri időjárási viszontagságokat, kezelőfelülete pedig rendkívül kényelmes vezérlést biztosít.

 

A Rain Bird amerikai öntözéstechnikai nagyvállalat egyet jelent a szakmában a minőséggel, megbízhatósággal és innovációval. A céget még 1933-ban alapították és azóta évről évre hozza ki az újabb szabadalmakat és zseniális öntözéstechnikai mérnöki ötleteket. Folyamatos fejlesztés jellemzi a céget és a folyamatos megújulás. Több száz szabadalom fűződik a márka nevéhez és nem csak az otthoni, de akár a mezőgazdasági ágazatban is. Ebből is látszik, hogy nagyszabású rendszerekben gondolkozik, melyek bírják a strapát és terhelhetőek. Évszaktól függetlenül megbízható teljesítményt nyújtanak szórófejeik, kontrollereik és bármelyik termékük.

 

A RAIN BIRD RZX8 kültéri 8 zónás vezérlő esetében kiemelten fontos szempontnak tartotta a gyártó az egyszerű kezelhetőséget és áttekinthető felhasználói felületet. Az LCD kijelzőn egyszerre láthatjuk a legfontosabb beállításokat és a gombok használatával egyszerűen navigálhatunk a készülék egyes pontjai között. Az interneten számos bemutató videó áll a nagyközönség rendelkezésére, melyekben bemutatják, hogy hogyan kell telepíteni, rendszerbe illeszteni és beprogramozni ezt a típust. Egyébként bármelyik vezérlő esetében, melyet a cég gyárt, rengeteg írásos és videó anyag elérhető az interneten, ez is mutatván azt, hogy milyen széles körben elterjedtek és közkedveltek a cég computerei.

 

Ha mégis elakadunk a beállításokat, kezelést, telepítést illetően, illetve kérdésünk van, vagy bizonytalanok vagyunk azt illetően, hogy melyik vezérlő egységet válasszuk kertünk adottságaihoz és öntözőrendszerünkhöz, akkor nyugodtan keresse fel szakértő kollégáinkat, akik készséggel eligazítják Önt az öntözéstechnika útvesztőjében. Ezek a termékek, melyek áruházunkban elérhetőek mind magas színvonalat képviselnek, minőségükért pedig még garanciát is vállalunk.

 

Válassza hát kültérre ezt a vezérlőt, bátran ajánljuk, hiszen kiváló, megbízható termék. Ha Önnek elég a 4 zónát vezérelni képes automata egység, akkor ez egy ideális választás lesz!

Vélemények

Még senki nem nyilvánított véleményt erről a termékről.

SimplePay - Online bankkártyás fizetés

© 2024 Aquamaniac. Minden Jog Fenntartva.
ÁSZF
Árukereső.hu Szivattyú az Árukeresőn