rain_bird_esp_9v_elemes_vezerlo RAIN BIRD ESP-9V elemes vezérlő, 2 zónás

Rain Bird ESP-9V elemes vezérlő, 2 zónás

Array
Eladási ár: 61.642 Ft
Nettó ár: 48.537 Ft
Garancia :
1 év

Termékinfó

A Rain Bird® ESP-9V vezérlő egyszerű programozást kínál a robusztus kialakítás mellett, amely ellenáll a legnedvesebb, legpiszkosabb és legporosabb körülményeknek – így egyértelmű választás az öntözésvezérlési igényeihez, tartózkodási helytől függetlenül.
Gyártó:

PDFNyomtatásE-mail

RAIN BIRD ESP-9V elemes vezérlő

Jellemzők

Vezérlő jellemzői: A vízálló tok hosszú élettartamot biztosít, még akkor is, ha szelepdobozba van felszerelve A közös programozási funkciók könnyen elérhetők egy képernyőn, így a programozás gyors és egyszerű Körülbelül egy teljes évig működik egy 9 voltos alkáli elem, vagy két évig két 9 voltos alkáli elem. Nagyméretű LCD kijelző, könnyen kezelhető felhasználói felülettel. Érzékelő bemenet bypass felülírással. Mesterszelep / szivattyúindító áramkör (csak többzónás egységeknél). Nem felejtő (100 éves) programmemória IP68 tanúsítvánnyal rendelkezik a por és a víz behatolása ellen. A műanyag vezérlőház kiemelkedően ellenáll az időjárásnak, a sárgulásnak és az öregedésnek

Ütemezési jellemzők

Felíratozott kézi öntözési gomb az egyszerű kezeléshez. Az automatikus zónacsomagolás biztosítja, hogy egyszerre csak egy szelep öntözzön. Az ESP-9V automatikusan öntözi az alsó számzónát, ha a zónákat egyidejűleg tervezik öntözni. A Contractor Rapid Programming ™ a kezdeti beállításkor automatikusan átmásolja a kezdési időket és az öntözési napokat az 1. zónából az összes többi zónába. A futási idők, a kezdési idők és az öntözési napok zónánként testreszabhatók. 6 kezdési idő zónánként, 4 öntözési nap opció zónánként: Egyedi hétnapok, Ciklusos, ODD vagy MÉG naptári napok Késleltetett öntözés (1–9 nap)

Vélemények

Még senki nem nyilvánított véleményt erről a termékről.

SimplePay - Online bankkártyás fizetés

© 2024 Aquamaniac. Minden Jog Fenntartva.
ÁSZF
Árukereső.hu Szivattyú az Árukeresőn