pedrollo_rx_500x500 PEDROLLO RXm 4

Pedrollo RXm 4 szennyezettvíz szivattyú

Array
Eladási ár: 277.242 Ft
Nettó ár: 218.301 Ft
Garancia :
3 év
Feszültség :
230V

Termékinfó

Az RX szivattyúk tiszta, koptató részecskéket nem tartalmazó víz ürítésére ajánlott. Az alkalmazott konstrukciós megoldások, garantálják az egyszerű és biztonságos működést, köszönhetően a teljes motorhűtésnek és a kettős tengelytömítésnek. Kiválóan alkalmasak rögzített telepítésre, kisebb helységek vízmentesítésére, (garázsok, pincék, boxok), háztartási szennyvizek, mosó mosogatóvíz, gyűjtőmedencék ürítésére.
Gyártó:

PDFNyomtatásE-mail

A Pedrollo RXm 4 szivattyú, koptató hatású anyagot nem tartalmazó, tiszta víz ürítésére alkalmas.

pedrollo_rx_szennyezettviz_merulo_szivattyu_jelleggorbe PEDROLLO RXm 4

Az alkalmazott konstrukciós megoldások, a kiváló minőségű anyagok, mint a rozsdamentes acélból készült járókerék, a motor totális hűtése a szivattyúzott folyadék által, valamint a dupla tengelytömítés garantálják az egyszerű és biztonságos, hosszútávú  használatot.

A Pedrollo RXm 4 szivattyú kisebb elöntött helyiségek (garázsok, pincék,boxok) vízmentesítésére, háztartási szennyvizek (mosogatóvíz, mosóvíz) és gyűjtőciszternák ürítésére ajánlottak. A maradék vízszint 14mm.


A Pedrollo RXm 4 szennyezettvíz szivattyú egy rozsdamentes, vízmentesítő, merülőmotoros, elektromos meghajtású tiszta víz szivattyú.

A szivattyú háza, motorja, csavarmentes csatlakozású nyomóoldali burkolata és járókereke is rozsdamentes acélból készült. Mindez nagy mértékben hozzájárul a berendezés hosszú élettartamához.

A motor a szállított közeg által hűt, azaz teljes motorhűtésű. Ezen felül beépített kondenzátorral és hővédelemmel ellátott. A készülék kettős tengelytömítéssel rendelkezik.

Használatáról elmondhatjuk, hogy folyadékhőmérséklet tűrése maximum 50 °C, de időszakos üzemeltetés esetén a 60 °C-ot vagy max. 3 percig akár a 90 °C-ot is elérheti. Ürítési szintje az RXm 4-2-3 esetén 14 mm, míg az RXm 4-5 esetén 25mm. A rendszer folyamatos (S1) működésű.

A készülékhez egy elektromos kábel és egy csavaranyával ellátott tömlőcsatlakozó jár.

Tapasztalataink alapján elmondhatjuk, hogy ez egy egyszerű és biztonságos működésű, erős felépítésű, hosszú élettartamú szivattyú.

Alkalmazása

A Pedrollo RXm 4 - 10m szennyvíz szivattyú háztartási, lakossági felhasználásra, valamint kisebb ipari alkalmazásokhoz került megtervezésre. Kisebb elárasztott helyiségek (pl.: pincék, boxok, garázsok) vészhelyzet esetén történő vízmentesítésére, mosó- és mosogatóvizek eltávolítására, zsompokból való vízkiemelésre és gyűjtőciszternák ürítésére ajánljuk.

Háztartási szennyezettvíz, valamint koptató részecskéket nem tartalmazó tiszta- és esővíz ürítésére használható. Maximum 10 mm átmérőjű lebegő szilárd szennyeződések áteresztésére képes.

Ajánlott telepítése

A Pedrollo RXm 4 - 10m szennyvíz szivattyú esetén rögzített telepítést javasolunk. Merülési mélysége maximum 10 méter lehet a megfelelő hosszúságú tápkábellel.

pedrollo_rx_5_szennyezettviz_merulo_szivattyu_robbantottabra PEDROLLO RXm 4

Csapágyak
Szivattyú oldali motor csapágy 6203 ZZ - C3E
Szivattyúval ellentétes oldali motor csapágy 6203 ZZ - C3E
Tengelytömítés
Tömítés típus Dupla csúszógyűrűs tömítés olajkamrával
MS átmérő 14
MS fix gyűrű Szilíciumkarbid
MS forgó gyűrű Grafit
Elasztomer MS NBR
Modell/szivattyú oldal MG1-14D SIC
PS átmérő 14
PS fix gyűrű Szilíciumkarbid
PS forgó gyűrű Szilíciumkarbid
Elasztomer PS NBR
Alapanyagok
1.0 - Szivattyútest EN 1.4301 (AISI 304) rozsdamentes acél
3.0 - Járókerék EN 1.4301 (AISI 304) rozsdamentes acél
4.0 - Szivattyú tengely EN 1.4057 (AISI 431) rozsdamentes acél
5.1 - Diffuzor EN 1.4301 (AISI 304) rozsdamentes acél
6.0 - Motortartó EN 1.4301 (AISI 304) rozsdamentes acél
6.1 - Motor burkolat EN 1.4301 (AISI 304) rozsdamentes acél
7.0 - Harang EN 1.4301 (AISI 304) rozsdamentes acél
8.0 - Szívórács/szűrő EN 1.4301 (AISI 304) rozsdamentes acél

Vélemények

Még senki nem nyilvánított véleményt erről a termékről.

SimplePay - Online bankkártyás fizetés

© 2024 Aquamaniac. Minden Jog Fenntartva.
ÁSZF
Árukereső.hu Szivattyú az Árukeresőn