pedrollo easy press ii áramlásszabályzópedrollo_easy_press_ii.jpg

PEDROLLO EASYPRESS II 2HP 230V 1.5BAR órás

Array
Eladási ár: 38.900 Ft
Nettó ár: 30.630 Ft
Garancia :
2 év
Szállítási teljesítmény :
-
Emelőmagasság :
-
Teljesítmény :
-
Feszültség :
230V

Termékinfó

Pedrollo EASYPRESS II 2HP 230V 1.5BAR típusú nyomásmérő óra nélküli, áramlás- és nyomáskapcsoló készülék a hálózatot tápláló szivattyú nyomásfüggő vezérlés.
Gyártó:

PDFNyomtatásE-mail
Áramlásszabályzó

Folyadék típus: tiszta víz

Felhasználás: háztartási, lakossági, mezőgazdasági, ipar

Alkalmazás: Kert, öntözéstechnika

Típus: áramlásszabályzó

Termékcsalád: PEDROLLO EASY PRESS


Garancia 1 év
Feszültség 230 Volt
Teljesítmény 1500 Watt
Max szállítási teljesítmények                           
200 liter/perc
Szívó csatlakozás 1
Nyomó csatlakozás 1
Max folyadék hőmérséklet 65 °C
Beépítési hossz 174 mm
Védelem IP65

 

 Kérje a szivattyút telepítéssel együtt itt talál további információt.
 
 

Pedrollo easypress II nyomás-átfolyás érzékelő a használati módnak megfelelően vezérli a hozzá kapcsolt szivattyút. Figyelem a készülék nem szivattyú, hanem szivattyúvezérlés!

A Pedrollo easypress II elektromos szivattyúra szerelve egy egységként kiváltja a vízellátó rendszerekben alkalmazott nyomáskapcsolót és tartályt, miközben a következő előnyökkel rendelkezik, mint minimális helyszükséglet, semmiféle beállítást és karbantartást nem igényel, valamint védi a szivattyút szárazon futás ellen.

 

A Pedrollo easypress II megfelelő elektromos szivattyúra szerelve alkalmas kis házi vízművek, öntözőrendszerek stb. ellátására.

 

Pedrollo easypress II a szivattyút nyomás hatására be és áramlás érzékelésével kikapcsolja.

 

A következőképpen történik mindez. Ha vízelvétel történik a rendszerben, vagyis mondjuk kinyitnak egy csapot, akkor mivel a szivattyú áll ezért a rendszer nyomása leesik. Amennyiben a nyomás eléri a gyárilag beállított 2,2 bar-t a Pedrollo easypress II bekapcsolja a szivattyút és mindaddig üzemelteti amíg vízelvétel történik. Ha elzárjuk a csapot, akkor a szivattyú addig működik amíg tud vizet szállítani a rendszerbe. Mikor már nem tud többet szállítani az áramlás megszűnik, amit érzékel egy mikrokapcsoló és leállítja a szivattyút. Újabb vízelvétel esetén ismét kezdődik minden elölről. Ha üzem közben elfogy a víz, akkor is megszűnik az áramlás, ezt érzékelve a mikrokapcsoló szintén leállítja a szivattyút, ezzel megvédve a szárazon futástól. Vízhiányt követő leálláskor a Pedrollo easypress II növekvő időközönként 16, 30 és utána 60 percenként megpróbálja újraindítani a szivattyút. Ha újra nyomást vagy átfolyást érzékel, visszaáll normál üzem módra.

A Pedrollo easypress II-ben alkalmazott speciális (szabadalmaztatott) szelep biztosítja a szivattyú folyamatos üzemmódját egészen a minimális 1-2 liter/perc vízelvételig, valamint lehetővé teszi a Pedrollo easypress II bármilyen helyzetben történő telepítését. Fontos hogy a legmagasabb vízvételi hely és a Pedrollo easypress II közötti szintkülönbség nem haladhatja meg a 22 métert. Amennyiben meghaladja, akkor a fenti csap kinyitásakor a készülékben nem tud a nyomás 2,2 bar alá csökkenni (mivel 22 méternél nagyobb vízoszlop nyomása hat rá) és az nem fogja tudni a szivattyút bekapcsolni.

A Pedrollo easypress II erős technopolimer burkolattal van ellátva, 10 bar normál üzemi nyomásra tervezték, de ellenáll akár 40 bar-os nyomásugrásnak is.

Egyszerűen kezelhető mert a készüléken csak egy nyomógomb és 2 db led található, amelyek különböző színnel jelzik a szivattyú üzemi állapotát mint áram alatt, szivattyú üzemel és hibajelzés.

 

A Pedrollo easypress II hosszútávon biztosítja az elektromos szivattyúk megbízható és biztonságos üzemelését.

 
 

 

Vélemények

Még senki nem nyilvánított véleményt erről a termékről.

SimplePay - Online bankkártyás fizetés

© 2024 Aquamaniac. Minden Jog Fenntartva.
ÁSZF
Árukereső.hu Szivattyú az Árukeresőn