pedrollo_4sr_csobuvar_szivattyu PEDROLLO 4SR10/7

Pedrollo 4SR10/7-PD csőbúvár szivattyú

Array
Eladási ár: 263.130 Ft
Nettó ár: 207.189 Ft
Garancia :
3 év
Feszültség :
400V

Termékinfó

Pedrollo 4SR búvárszivattyúk egyedi kialakításának köszönhetően a rendkívül magas maximum 150g/m3 homoktartalmú víz szivattyúzására is alkalmas, ma a legtöbb szivattyú, 40-50g/m3 homoktűréssel rendelkezik.
Gyártó:

PDFNyomtatásE-mail

pedrollo_4sr_csobuvar_szivattyu_10_szeria PEDROLLO 4SR10/7

Termékleírás


A Pedrollo 4SR búvárszivattyú egy magas minőségű és hatásfokú, megbízható, 4” átmérőjű berendezés, mely a háztartási, lakossági és ipari szektorban is egyaránt alkalmazható tiszta víz szállítására.

A szivattyú két részből tevődik össze: az egyik a Pedrollo által gyártott és a víz szállítását végző hidraulika, valamint a szintén Pedrollo által gyártott elektromos motor.

A szivattyú főbb részei rozsdamentes acélból készültek, mint például a szivattyútest, a visszacsapó szelep, a motortartó, az osztóház, a motortengely, a tengelykapcsoló, a szűrő és a tápvezeték burkolata. A szivattyú járókereke pedig Lexan anyagból készült.

A Pedrollo 4SR szivattyúkhoz vagy egy megfelelő indítókondenzátor vagy egy indítódoboz szükséges. Ehhez a típushoz kifejezetten a Pedrollo STARTBOX-ot ajánljuk.

A szivattyú típusainak szállítási teljesítménye maximum 375 liter/percig (azaz 22,5 m3/h-ig), emelőmagassága pedig maximum 390 méterig terjedhet.

A szállított közeg hőmérséklete maximum 35 °C lehet.

Olajjal töltött, tekercselhető 4”-os motorja egy- és háromfázisú kivitelben is elérhető, de egyes típusoknál vagy csak az egyik vagy csak a másik kivitel érhető el. Ennek az az oka, hogy az adott vízszállítási vagy igényelt nyomás teljesítményéhez csak az adott kivitelű motor illeszkedik megfelelően.

A szivattyú folyamatos működéssel (S1) üzemel, de ez nem zárja ki a szükség szerinti indításokat és megállításokat. A szivattyú óránként maximum 20 alkalommal indítható el rendszeres időközönként. Gyakoribb indítások esetén lehetőleg minimum 3 perc szünetet kell hagyni az egyes indítások között.

A szivattyúhoz típustól függően egy 2 vagy 3,6 méteres kábel jár tartozékként.

Alkalmazása


A Pedrollo 4SR búvárszivattyú a háztartási, lakossági és az ipari szektorban is egyaránt alkalmazható. Öntöző, mosó és nyomásfokozó rendszerekben, - mint például locsolásnál - valamint ipari vagy kommunális vízellátási feladatok elvégzése esetén használhatjuk.

Olyan tiszta víz szállítására képes, melynek maximális homoktartalma 150 g/m³ lehet.

Ajánlott telepítése


A Pedrollo 4SR búvárszivattyú vízszintesen és függőlegesen is telepíthető. Maximális merülési mélysége 4PD motorok esetében 200 méterig terjedhet.

Elsősorban fúrt, 100 mm-es (4”-os) kutakból való vízkiemelésre ajánljuk. Lehetőleg béléscsővel ellátott, minél tisztább vizű kutakba telepítsük. A kút aljától minimum egy méterrel eltávolítva és a víz felszínétől is legalább fél méter távolságra kell elhelyezni.

A berendezés folyamatos üzemre tervezett, de megfelelő méretezés és kiválasztás mellett automatikus üzemre is telepíthető, például egy hidrofor tartályos rendszerben.

Vélemények

Még senki nem nyilvánított véleményt erről a termékről.

SimplePay - Online bankkártyás fizetés

© 2024 Aquamaniac. Minden Jog Fenntartva.
ÁSZF
Árukereső.hu Szivattyú az Árukeresőn