pedrollo 2CP szivattyú2CP.jpg

Pedrollo 2CP 40/200B szivattyú

Array
Eladási ár: 904.442 Ft
Nettó ár: 712.159 Ft
Garancia :
3 év
Feszültség :
400V

Termékinfó

Tiszta víz, koptató részecskéket nem tartalmazó, a szivattyú elemeire kémiailag, semleges folyadékok szivattyúzására ajánlottak.
Gyártó:

PDFNyomtatásE-mail
Centrifugál szivattyú

Folyadék típus: tiszta víz

Felhasználás: mezőgazdasági, ipar

Alkalmazás: vízellátás, tűzoltó berendezések, nyomásfokozó berendezések

Típus: centrifugál szivattyúk

Termékcsalád: PEDROLLO 2CP széria

PEDROLLO 2CP 40/200B kiváló hatásfokú kettő járókerékkel rendelkező centrifugál szivattyú nyomásfokozóként is alkalmazható
amennyiben az üzemi nyomás nem haladja meg a 6 bar-t. Használhatő öntözörendszerekhez, ipari alkalmazásokhoz, tűzoltó víz hálozatokhoz, hűtőtornyokhoz stb.

A PEDROLLO 2CP 40/200B centrifugális szivattyú telepítésénél fröccsenés ellen azonban az időjárás viszontagságaitól védett lehetőleg jól szellőző páramentes helyre kell telepíteni.

 

Amennyiben aknába telepíti, gondoskodjon annak szellőzéséről. Télen amennyiben fagyveszélyes helyen használja, gondoskodjon a szivattyú víztelenítéséről a leeresztő csavar kitekerésével. Több hónapos leállás esetén javasolt 1-2 deciliter étolaj betöltése a szivattyú házba ezzel elkerülhető a járókerék letapadása, és tavasszal gondmentesen újra indul. Hosszú állásidő után, ha a szivattyú indításkor csak búg, egy fogó segítségével forgassuk át a motort a hűtőventillátornál.

 

 

Vélemények

Még senki nem nyilvánított véleményt erről a termékről.

SimplePay - Online bankkártyás fizetés

© 2024 Aquamaniac. Minden Jog Fenntartva.
ÁSZF
Árukereső.hu Szivattyú az Árukeresőn