hunter i 25 rotoros szórófejhunter_i_25.jpg

Hunter I 25 rotoros öntözőfej, állítható, rozsdamentes, visszacsapószeleppel

Array
Garancia :
1 év

Termékinfó

A Hunter I-25 Plus az egyetlen igazán tartós, nagy teljesítményű és gazdaságos turbinás szórófej közepes és nagy méretű zöldfelületek öntözésére.
Gyártó:

PDFNyomtatásE-mail
Rotoros szórófej

Folyadék típus: tiszta víz

Felhasználás: háztartási, lakossági, mezőgazdasági

Alkalmazás: autómata öntözés

Típus: rotoros szórófej

Termékcsalád: Hunter I-25 szórófej

HUNTER I-25 ULTRA SZÓRÓFEJ MŰSZAKI ADATAI

 

Vízfogyasztás: 14,4–119,2 l/perc (0,86–7,16 m3/óra)

Öntözési távolság: 12,2–21,6 m

Optimális üzemi nyomás: 2,8–6,9 bar (275–689 kPa)

Öntözés intenzitása: óránként kb. 6-14 mm

A vízsugár kilépési szöge: 25°

Visszacsapó szelep 3 m szintkülönbségig

Kiemelkedés: 9 cm

Teljes magasság: 20 cm

1”-os belső menetes csatlakozás

A beépítés után látható felület átmérője: 5 cm

 

A Hunter I-25 Plus az egyetlen igazán tartós, nagy teljesítményű és gazdaságos turbinás szórófej közepes és nagy méretű zöldfelületek öntözésére. A ház és a felső rész bordázott a jobb kapaszkodás végett. A gumifedél rendkívül vastag és teherbíró. Az ipar ebben a kategóriában ennél kisebb látható felületű fejet nem gyárt. Egy tucat fúvóka nyújt optimális teljesítményt, mind az elsődleges, mind a másodlagos csapadékeloszlásban. A Vstat önszabályzó állórészt szabadalom védi. Szilárd, rendkívül erős szerkezet. A még nagyobb tartósság érdekében a kiemelkedő rész rozsdamentes acélból készül. Az I-25 Plus rengeteget nyújt nagyon versenyképes áron. Nem csoda, hogy sokan használják sokféle munkához.

I-25 Ultra (régi nevén I-31) és I-40 Ultra (régi nevén I-40) is megkapta azokat a plusz funkciókat, amelyeket az összes korábban ultrásított fejek, vagyis: 

- A szórófej forgásszöge 50°-360° között állítható, 360°-ra állítva a szórófej visszafordulás nélkül forog körbe. Így egy szórófejbe integrálták az állítható és a körforgó szórófejeket.

- Elcsavarásbiztos forgórész, vagyis ha valaki erőszakosan elcsavarná a szórófej forgó részét, az nem tud kárt tenni a mechanikában, mert az elfordul és megóvja a fogaskerekes hajtóművet a sérüléstől.

Szögmemória: akkor is visszaáll a szórófej az eredetileg beállított öntözési forgásszögre, ha valaki erőszakosan elforgatja a szórófej tetejét, és teljesen másfelé néz a fúvóka.

 

Vélemények

Még senki nem nyilvánított véleményt erről a termékről.

SimplePay - Online bankkártyás fizetés

© 2024 Aquamaniac. Minden Jog Fenntartva.
ÁSZF
Árukereső.hu Szivattyú az Árukeresőn