AKCIÓ Termékeink

Pedrollo

Az Aquamaniac weboldalán található "Pedrollo StartBox", "Smart EVO" és "Dry Tech" termékek a Pedrollo szivattyúk és motorok védelmét szolgálják, és különböző funkciókat biztosítanak.

A "Pedrollo StartBox" egy kezdődoboz, amelyet főként a házi vízellátó rendszerekhez terveztek. Ez a termék lehetővé teszi a szivattyú indítását és leállítását, valamint megvédi a szivattyút a túlterheléstől, a túláramtól és a túlmelegedéstől.

A "Smart EVO" egy elektronikus szivattyú vezérlő, amely automatikusan szabályozza a szivattyú működését a vízszint és a nyomás alapján. Ez lehetővé teszi a hatékonyabb és gazdaságosabb vízhasználatot, valamint megvédi a szivattyút a túlterheléstől és a túlmelegedéstől.

A "Dry Tech" pedig egy szivattyúszárító rendszer, amely megakadályozza a szivattyú tengelyének rozsdásodását és korrodálódását a szivattyú leállítása után. A "Dry Tech" automatikusan leállítja a szivattyút, ha nincs víz a rendszerben, így megóvja a szivattyút a károsodástól és hosszabb élettartamot biztosít. 


Gyártó:
PEDROLLO
Találatok: 1 - 12 / 57

SimplePay - Online bankkártyás fizetés

© 2024 Aquamaniac. Minden Jog Fenntartva.
ÁSZF
Árukereső.hu Szivattyú az Árukeresőn