AKCIÓ Termékeink

Italtechnika

Az Aquamaniac weboldalán megtalálható a BRIO áramláskapcsoló részletes leírása, amely tartalmazza a készülék paramétereit és funkcióit. A BRIO áramláskapcsoló az általa érzékelt víznyomás- és áramlásadatok alapján szabályozza a víznyomást, és automatikusan be- és kikapcsolja a vízszivattyút a megfelelő víznyomás és áramlás biztosítása érdekében.

A BRIO áramláskapcsoló különféle típusokban érhető el, amelyek eltérő méretekkel és teljesítménnyel rendelkeznek. Az Aquamaniac weboldalán megtalálható a BRIO áramláskapcsoló összes típusának részletes leírása, amely tartalmazza a méretet, a kapcsoló teljesítményét és a csatlakozási lehetőségeket. A weboldalon található információk segítségével kiválasztható a megfelelő BRIO áramláskapcsoló a felhasználói igényeknek és a rendszer műszaki paramétereinek megfelelően.

Összességében a BRIO áramláskapcsoló egy hatékony eszköz, amely lehetővé teszi a víznyomás és az áramlás szabályozását a víznyomás-erősítő rendszerekben, és megfelelő víznyomást biztosít a medencékben, fürdőkádakban és más vízellátási rendszerekben. 


Gyártó:
ITALTECNICA
Találatok: 1 - 1 / 1

SimplePay - Online bankkártyás fizetés

© 2024 Aquamaniac. Minden Jog Fenntartva.
ÁSZF
Árukereső.hu Szivattyú az Árukeresőn