AKCIÓ Termékeink

ITALTECHNIKA

Az Italtechnika Sirio frekvenciaváltó egy olyan eszköz, amely segítségével az üzemeltetők és karbantartók hatékonyabban tudják kezelni az ivóvíz- és szennyvízkezelő rendszereket. A frekvenciaváltó használata lehetővé teszi, hogy az ilyen rendszerek működése optimalizálható legyen, így hatékonyabban és gazdaságosabban működhetnek.

Az Italtechnika Sirio frekvenciaváltó számos előnyös tulajdonsággal rendelkezik, amelyek közül kiemelkedik a könnyű használat és a kiváló megbízhatóság. Az eszköz nagy pontossággal képes szabályozni az ivóvíz- és szennyvízkezelő rendszerek működését, és lehetővé teszi azok testreszabását a felhasználók egyedi igényei szerint.

Az Italtechnika Sirio frekvenciaváltó alkalmazása az ivóvíz- és szennyvízkezelő rendszerekben számos előnnyel jár. Az eszköz csökkenti a karbantartási költségeket, növeli a rendszer hatékonyságát, csökkenti az energiafelhasználást és segít megelőzni a rendszer meghibásodásait.

Az Italtechnika Sirio frekvenciaváltó kiváló minőségű alkatrészekből készül, és szigorú minőségellenőrzési folyamatokon megy keresztül, hogy biztosítsa a megbízható és hosszú élettartamot. Az eszköz egyszerűen telepíthető, és intuitív kezelőfelülettel rendelkezik, ami segíti a felhasználókat az egyszerű használatban. 


Gyártó:
ITALTECNICA
Találatok: 1 - 6 / 6

SIRIO UNIVERSAL 10.5A 1500W WiFi ready frekvenciaváltó

Eladási ár: 148.900 Ft
Nettó ár: 117.244 Ft

SIRIO UNIVERSAL XP 2.0 14A 1800W WiFi ready frekvenciaváltó

Eladási ár: 148.900 Ft
Nettó ár: 117.244 Ft

yes

NETTUNO inverteres 400V 13A szivattyúvezérlő

Eladási ár: 306.900 Ft
Nettó ár: 241.654 Ft

SimplePay - Online bankkártyás fizetés

© 2024 Aquamaniac. Minden Jog Fenntartva.
ÁSZF
Árukereső.hu Szivattyú az Árukeresőn