AKCIÓ Termékeink

HCW

Az Aquamaniac.hu oldalán elérhető MAC3 Hcv egy innovatív automata adagolókészülék, amelyet elsősorban medencekezelő szakemberek és tulajdonosok használnak. A MAC3 Hcv készülékkel az adagolás teljesen automatizált, így nincs szükség az adagoló folyamatos ellenőrzésére.

A MAC3 Hcv készülék számos előnnyel rendelkezik, amelyek lehetővé teszik a felhasználók számára, hogy testre szabják az adagolást a medence szükségletei szerint. Az adagolókészülék a medence vízének klórozását, pH-értékének szabályozását és a medence tisztaságának fenntartását biztosítja.

A MAC3 Hcv készülékkel az adagolás pontosabb és hatékonyabb, mivel a készülék folyamatosan méri a medence vízének paramétereit, és az adagolás a mért értékek alapján történik. Ez lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy még pontosabban állítsák be a klórozás és a pH-szintet a medencében.

A MAC3 Hcv készülék felhasználóbarát kialakítása és megbízható működése révén a medence karbantartásának folyamata egyszerűbb és hatékonyabb lesz. A készülék hosszú élettartammal rendelkezik, így hosszú távon is megfelelő megoldást nyújt a medence adagolásának automatizálására. 


Találatok: 1 - 6 / 6

Hydrocontroller HCW MT 10-ADV 2,2 kW vízhűtéses

Eladási ár: 204.900 Ft
Nettó ár: 161.339 Ft

Hydrocontroller HCW TT 6-ST 2,2kW vízhűtéses

Eladási ár: 315.900 Ft
Nettó ár: 248.740 Ft

Hydrocontroller HCW TT 11-ST 4,0kW vízhűtéses

Eladási ár: 329.900 Ft
Nettó ár: 259.764 Ft

SimplePay - Online bankkártyás fizetés

© 2024 Aquamaniac. Minden Jog Fenntartva.
ÁSZF
Árukereső.hu Szivattyú az Árukeresőn